Мигдальна паста смачна та користна, проте зловживати нею не варто, бо можете нашкодити організму. Але якщо правильно вживати мигдальну пасту Ви не тільки отримаєте смачний інгредієнт, але й збагатите організм корисними речовинами.
ТОП 5 мигдальної пасти:
- Жири у мигдальній пасті не засвоюються організмом людини, а білки, навпаки, добре та стають будівельним матеріалом для м’язів.
- Зміцнює весь організм та відновлює нервову систему.
- Підвищує імунітет та зменшує наявні запальні процеси.
- Відновлює нігті, волосся та покращує зір.
- Мигдальна паста допомагає при безсонні.
Склад пасти мигдальної:
- вітаміни: Е, А, С;
- мінеральні елементи: кальцій, залізо, фосфор, марганець, цинк, калій, мідь;
- кислоти: фолієва та пантотенова;
- інші речовини: бета-каротин, лютеїн та зеаксантин, рибофлавін, ніацин, тіамін, піридоксин.
Мигдальна паста, не оброблена температурою чи іншими речовинами; Максимально збережені корисні мікроелементи; Виробляємо у кількості, не затримується довго складі;
Виробник: Еколія
Країна виробник: Україна
Тип пасти: Насіння льону
Вигляд: RAW (сирий <40°C)
Перетирання: Кам’яні жорна
Колір: Світло-коричневий
Вага нетто (г): 200
Упаковка: Скляна тара
Розміри: 7x7x8 см
Гарантія: Від виробника
Термін зберігання: 6 місяців (закрита банка), у сухому, темному та прохолодному місці.
Особливості:
• Без цукру;
• Без солі;
• Вегетаріанське;
• Веганське;
• Сироїдний;
• Натуральне;
• З вітамінами;
• Без ГМО;
• Без пальмової олії;
• Без консервантів;
• Без стабілізаторів;
• Без ароматизаторів;
• Без барвників;
• Без підсилювачів смаку;
• Без домішок;
• Без глутамату;
• Без трансжирів.
Ольга Сидорова –
Паста из миндаля стала моим любимым лакомством. Намазываю на яблоки или добавляю в овсянку. Натуральный состав без сахара — то, что нужно для здорового перекуса.