• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Салат осінній з олією виноградних кісточок: Хрумкий, соковитий, ситний

Цей яскравий, червоно-зелений, з яскравими нотами щедрот осені, кубиками соєвого сиру салат стане чудовим доповненням до Вашого столу. Власне, зі шматком ароматного, підпеченого на ребристій пательні хліба, присипаного сіллю і сушеними травами, трохи окропленого олією виноградних кісточок, або іншою, ароматною і смачною, з нашої великої лінійки ТМ Еколія, це повноцінний сніданок. Салат містить корисні жири…

Вівсянка з горіховою пастою

Рецепт вівсянки з горіховою пастою або розвінчання англоімперського міфу. Всі ми звикли що “вівсянка, сер!” це найкорисніший сніданок. А до того ж з молоком. А от і ні! Зараз ми неведемо аргументи і пояснимо, чому варто перенести вашу улюблену вівсяну кашу на підвечірок або на обід… і замінити молоко на наші неперевершені і з любов’ю виготовлені…

Сочевичний суп з кунжутною олією

Древній, цілющий, яскравий. Сочевиця на теренах України відома з часів Трипільської доби. Зерна сочевиці знаходили на стоянках поселень археологи в різні періоди досліджень. До того ж, це чи не єдиний суп, який згадується у Біблії. За миску сочевичного супу Ісав віддав своєму брату Якову право первородства, а круглі зерна сочевиці вважаються символами закінченості циклу життя,…

Вегетаріанські млинці з грибами і тофу

Домашні млинці з грибами і сиром тофу – це неймовірно смачно! Тонкі та еластичні, з соковитою начинкою млинчики, до ситного сніданку або вечері, загортаються в трубочки або конвертики. Тофу, що є джерелом білка, можна побачити на поличці з сирами і кисломолочними продуктами в продуктових супермаркетах.. Цей суперфуд дуже популярний в Японії і Китаї. Тофу незаслужено…

Чим відрізняється кокосове борошно від пшеничного?

Кокосове борошно і пшеничне борошно – два популярних види, які використовуються в кулінарії, але вони значно різняться за своїми властивостями, складом і сферою застосування. У цій статті ми розглянемо основні відмінності між кокосовим і пшеничним борошном і з’ясуємо, в яких випадках краще використовувати кожен із цих продуктів. Склад і походження Кокосове борошно Виготовляється з висушеної…

Що лікує какао масло?

Масло какао – природний скарб, який міститься в наших улюблених шоколадних ласощах. Продукт настільки нутритивно багатий, що здатний позитивно впливати на стан буквально всього нашого організму – від шкіри і волосся до серця і мозку. Безліч антиоксидантів, корисних жирів, вітамінів та інших компонентів робить какао олію незамінним помічником в організації смачного і корисного раціону. Какао…

Чорничні мафіни на кокосовій олії

Наприкінці 18 сторіччя в Англії з’являються маленькі смажені оладки, на один укус, щось на зразок наших оладок. Називаються вони “мафіни”. Як правило, готуються вони для обслуги великих будинків із залишків тіста на пироги, куди додаються різні начинки. Згодом мафіни покидають будинки і стають елементом вуличної їжі. Про це свідчить вірш кінця вже 19 сторіччя, в…

Із чим їсти горіхову пасту?

Мигдальна та арахісова паста, можливо, найпопулярніші горіхові пасти у світі. Однак не варто обмежувати класикою світ горіхових паст і випускати з поля зору пасту з кеш’ю або фундука. Пропонуємо вам разом із нами відкрити для себе все розмаїття горіхових паст, щоб зробити своє життя ще смачнішим і яскравішим. Чому нам потрібні горіхи в раціоні? Горіхи…

Чому насіння льону треба замочувати?

Вам коли-небудь доводилося чути думку, що замочене лляне насіння набагато корисніше за звичайне? Багато дієтологів і нутриціологів стверджують, що попереднє замочування насіння дає змогу поліпшити його засвоюваність нашим організмом, а отже, допомогти останньому отримати максимум користі від цієї натуральної харчової добавки. Навіщо вживати насіння льону? Насіння льону – це найбагатше джерело клітковини, жирних кислот омега-3,…

Оладки з цукіні і кунжутний безлактозний соус

Літній сезон кабачків і цукіні дооовгий і дуже цікавий. З цукіні, різновиду кабачка можна приготувати все, що завгодно: суп, піцу, пасту, салати, рагу, млинці, рулети і навіть варення. Можливо саме тому кабачки і цукіні такі бажані гості на наших столах і у наших тарілках. А оскільки калорійність 100 г цукіні всього 22-27 ккал, його часто…