...
  • Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227
  • UK

Що таке органічний какао-порошок?

Усім ми знаємо про те, яким смачним продуктом є шоколад. Причому він хороший практично у всіх варіаціях – як напій, оболонка цукерок, глазур улюбленого торта або топінг морозива. Ось тільки дієтологи постійно просять обмежитися з кількістю солодкого, що споживається, не виключаючи при цьому зі збалансованого здорового раціону натурального какао-порошку. Давайте розглянемо, чи такий гарний мелений…

Яке насіння льону корисніше: темне чи світле?

Вам подобається їсти лляне насіння? Додавати їх до салатів чи гарячих страв у стилі WOK? А чи замислювалися ви коли-небудь, яке насіння льону корисніше, біле чи коричневе? Давайте пошукаємо відповіді на всі питання, які стосуються видів лляного насіння, їх смакових і нутритивних цінностей. Коротке знайомство з лляним насінням Льняне насіння отримують з рослини Linum usitatissimum.…

Чому арахісова паста популярна в Америці?

Мабуть, одним із найпопулярніших продуктів, невіддільних від американських гастро традицій, є арахісова паста. Цей суперфуд, виготовлений із подрібнених арахісів і часто доповнений різними інгредієнтами, став джерелом вдохновлення для багатьох страв та закусок. Пропонуємо розібратися, що робить арахісову пасту такою затребуваною та коханою жителями Сполучених Штатів Америки. Секрет популярності арахісової пасти Багатий історичний контекст Арахісова паста…

Чим відрізняється арахісова паста від урбечу?

Арахіс цілком заслужено користується колосальною популярністю у адептів здорового способу життя та правильного харчування. Хрумкі горішки з ніжним смаком допомагають оперативно «заморити черв’ячка», наситити організм білком і підзарядити енергією протягом дня. Величезний послужний список арахісу, його високі нутритивні властивості призвели до появи такого гастрономічного вишукування як арахісова паста. Перебиті до стану густої суміші горішки зручно…

Зелений борщ з амарантовою олією

“Іди, іди дощику, зварю тобі борщику в полив’янім горщику” Ця давня закличка, відома багатьом з дитинства приводить нас у дохристиянські часи. Отже, я припускаю, що борщі варили ще задовго до появи в українській традиційній кухні буряка, як коренеплоду.  Але, але майже п’ять тисяч років тому вже вживали в їжу дикороси і дикий листовий буряк.  Тож,…

Салат імператриці Сісі або Омолоджуючий весняний салат

З цим рецептом ви отримаєте можливість підтримати свій організм і омолодити його. Олія виноградних кісточок поверне пружність вашій шкірі, очистить стінки судин після важкої їжі зими та наповнить енергією. А гірчична олія, що ідеально підходить для смаження, надасть салату неповторного аромату і смаку. Прикрасити салат можна будь якими їстівними квітами, такими як братки, листя півонії,…

Чим відрізняється олія холодного і гарячого віджиму?

Візьміть у руки пляшечку будь-якої рослинної олії, яка знайдеться на вашій кухні або на полиці супермаркету. Уважно подивіться, що написано на її етикетці? Чи знайшли ви на ній позначки “дезодорована” або “рафінована“? Якщо так, подумайте про те, щоб підібрати цьому продукту здорову альтернативу у вигляді олії холодного віджиму від “Еколія“. Навіщо? Давайте розбиратися разом. Методи…

Чим корисна гірчична олія холодного віджиму?

Гірчична олія холодного віджиму – це цінний суперфуд, багатий величезною кількістю вітамінів і поживних речовин. Продукт має безліч корисних властивостей і високо цінується дієтологами, нутриціологами та людьми, які піклуються про своє харчування і здоров’я загалом.  Що таке гірчична олія холодного віджиму? Гірчичну олію холодного віджиму виробляють із насіння жовтої гірчиці методом механічного пресування за низьких…

Білий вінегрет

Пісні страви притаманні українській кухні протягом тисячоліть, а урізноманітнити стіл в цей період – то особлива турбота жінок, бо хочеться і догодити рідним смаками різними і зберегти традиції постування. І чого тільки не вигадували господині. А в нагоді їм ставали багаті на білки бобові, квашена капустка, що її і смажили, і варили, і тушкували з…

Комбуча, сьогодні

Історія Комбучі Найбільш ранні літературні дані (кінець ХІХ сторіччя) про розповсюдженість і використання «чайного гриба» знайдено в працях дослідників Забайкалля Зензінова М.А., Богашева І.В., Кирилова Н.В. За історичними довідками «чайний гриб» зі Східної Азії потрапив до Західної Європи, зокрема до Німеччини, де його назвали Комбуха (Kombucha). Відомі і інші назви: Маньчжурський чай, Матка, Японський чайний…

Виберіть поля, які потрібно відобразити. Інші будуть приховані. Перетягніть, щоб змінити порядок.
  • Зображення
  • Артикул
  • Рейтинг
  • Ціна
  • Запаси
  • Доступність
  • Додати в кошик
  • Опис
  • Вміст
  • Вага
  • Розміри
  • Характеристики
Клацніть зовні, щоб сховати панель порівняння
Порівняти