...
  • Нужна помощь? Звоните: +380636910227
  • RU

Что такое органический какао-порошок?

Усім ми знаємо про те, яким смачним продуктом є шоколад. Причому він хороший практично у всіх варіаціях – як напій, оболонка цукерок, глазур улюбленого торта або топінг морозива. Ось тільки дієтологи постійно просять обмежитися з кількістю солодкого, що споживається, не виключаючи при цьому зі збалансованого здорового раціону натурального какао-порошку. Давайте розглянемо, чи такий гарний мелений…

Какие семена льна полезнее: темные или светлые?

Вам подобається їсти лляне насіння? Додавати їх до салатів чи гарячих страв у стилі WOK? А чи замислювалися ви коли-небудь, яке насіння льону корисніше, біле чи коричневе? Давайте пошукаємо відповіді на всі питання, які стосуються видів лляного насіння, їх смакових і нутритивних цінностей. Коротке знайомство з лляним насінням Льняне насіння отримують з рослини Linum usitatissimum.…

Почему арахисовая паста популярна в Америке?

Мабуть, одним із найпопулярніших продуктів, невіддільних від американських гастро традицій, є арахісова паста. Цей суперфуд, виготовлений із подрібнених арахісів і часто доповнений різними інгредієнтами, став джерелом вдохновлення для багатьох страв та закусок. Пропонуємо розібратися, що робить арахісову пасту такою затребуваною та коханою жителями Сполучених Штатів Америки. Секрет популярності арахісової пасти Багатий історичний контекст Арахісова паста…

Чем отличается арахисовая паста от урбеча?

Арахіс цілком заслужено користується колосальною популярністю у адептів здорового способу життя та правильного харчування. Хрумкі горішки з ніжним смаком допомагають оперативно «заморити черв’ячка», наситити організм білком і підзарядити енергією протягом дня. Величезний послужний список арахісу, його високі нутритивні властивості призвели до появи такого гастрономічного вишукування як арахісова паста. Перебиті до стану густої суміші горішки зручно…

Зеленый борщ с амарантовым маслом

“Іди, іди дощику, зварю тобі борщику в полив’янім горщику” Ця давня закличка, відома багатьом з дитинства приводить нас у дохристиянські часи. Отже, я припускаю, що борщі варили ще задовго до появи в українській традиційній кухні буряка, як коренеплоду.  Але, але майже п’ять тисяч років тому вже вживали в їжу дикороси і дикий листовий буряк.  Тож,…

Салат императрицы Сиси или Омолаживающий весенний салат

З цим рецептом ви отримаєте можливість підтримати свій організм і омолодити його. Олія виноградних кісточок поверне пружність вашій шкірі, очистить стінки судин після важкої їжі зими та наповнить енергією. А гірчична олія, що ідеально підходить для смаження, надасть салату неповторного аромату і смаку. Прикрасити салат можна будь якими їстівними квітами, такими як братки, листя півонії,…

Чем отличается масло холодного и горячего отжима?

Візьміть у руки пляшечку будь-якої рослинної олії, яка знайдеться на вашій кухні або на полиці супермаркету. Уважно подивіться, що написано на її етикетці? Чи знайшли ви на ній позначки “дезодорована” або “рафінована“? Якщо так, подумайте про те, щоб підібрати цьому продукту здорову альтернативу у вигляді олії холодного віджиму від “Еколія“. Навіщо? Давайте розбиратися разом. Методи…

Чем полезно горчичное масло холодного отжима?

Гірчична олія холодного віджиму – це цінний суперфуд, багатий величезною кількістю вітамінів і поживних речовин. Продукт має безліч корисних властивостей і високо цінується дієтологами, нутриціологами та людьми, які піклуються про своє харчування і здоров’я загалом.  Що таке гірчична олія холодного віджиму? Гірчичну олію холодного віджиму виробляють із насіння жовтої гірчиці методом механічного пресування за низьких…

Белый винегрет

Пісні страви притаманні українській кухні протягом тисячоліть, а урізноманітнити стіл в цей період – то особлива турбота жінок, бо хочеться і догодити рідним смаками різними і зберегти традиції постування. І чого тільки не вигадували господині. А в нагоді їм ставали багаті на білки бобові, квашена капустка, що її і смажили, і варили, і тушкували з…

Комбуча, сегодня

История Комбучи Наиболее ранние литературные данные (конец XIX века) о распространенности и использовании «чайного гриба» найдены в трудах исследователей Забайкалья Зензинова М.А., Богашева И.В., Кириллова Н.В. По историческим справкам "чайный гриб" из Восточной Азии попал в Западную Европу, в частности в Германию, где его назвали Комбуха (Kombucha). Известны и другие названия: Маньчжурский чай, Матка, Японский…

Выберите поля, которые будут отображаться. Остальные будут скрыты. Перетащите, чтобы изменить порядок.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Нажмите снаружи, чтобы скрыть панель сравнения.
Сравнивать