ТМ Еколія пропонує кокосову стружку високої якості. Подрібнена кокосова м’якуш здатна видаляти все зайве завдяки вмісту клітковини. Пориста структура її, що сприяє ефекту очищення, не втрачається навіть при просоченні гранул водою. Якщо ви регулярно вживаєте кокосові чипси, ви можете зменшити ризик серцевих захворювань та судин. Це досягається шляхом нормалізації вмісту холестерину в крові, завдяки лауринової кислоти в продукті.
ТОП 4 переваги кокосової стружки
- Поліпшення роботи органів травлення;
- Висушену подрібнену м’якуш є чудовим антиоксидантом природного походження. Вона використовується як безпечний інструмент, щоб позбутися паразитів у дітей раннього віку. Тривалий час чипси зберігають усі корисні властивості, що відрізняються кокосовим горіхом.Шкідливі властивості та протипоказання;
- Немає шкідливих властивостей від помірного використання продукту, тобто немає негативних наслідків, пов’язаних із порушенням роботи життєво важливих органів та систем. Єдине протипоказання – наявність індивідуальної непереносність або схильності до алергії. У цьому випадку потрібно проконсультуватися з фахівцем, щоб визначити, які компоненти кокосової мікросхеми з’явилися реакція;
- Не рекомендується давати сушену целюлозу маленьким дітям, які не досягли одного місяця через вміст значної кількості жирних кислот. Через високий вміст калорій продукту не слід додавати його до меню дієти або з проблемами з вагою;
Як вибрати та зберігати
Варто зазначити, що гранули високої якості отримують лише зі свіжого і повністю дозрілого кокосового горіха. Не потрібно економити.
Якщо ви плануєте подрібнити кокос до слайсів вдома, то вам потрібно бути обережним, вибираючи горіх.
Після відкриття пакування з слайсами її потрібно пересипати в герметичний контейнер.
Купити на території України з доставкою кокосову стружку можна у інтернет-магазині ТМ Еколія, по ціні від виробника. Умови зберігання – це сухе місце, куди не потрапляють сонячні промені. Не рекомендується залишати гранули поруч з ароматними спеціями, тому продукт втратить свій специфічний ненав’язливий аромат. Якщо слайси купуються за вагою, найкраще висушити її на пательні й щільно закрити її. У цій ємності вона не втратить властивості протягом року. Коли ви змінюєте колір або зовнішній вигляд неприємного запаху, продукт не слід їсти.
Загальні рекомендації щодо використання кокосової стружки у різних стравах
- Додати до каш: Додавання 1-2 столових ложок кокосової стружки до своєї улюбленої каші може додати смак і текстуру.
- Додати до смузів та коктейлів: Можна додати 1-2 столові ложки кокосової стружки до своєї улюбленої смузі або коктейлю для підсилення аромату та текстурного ефекту.
- Додати до випічки: Додавання 1/4 – 1/2 чашки кокосової стружки до рецептів випічки щоб надати їм апетитний вигляд., а також збільшити кількість клітковини.
- Додати до йогурту: Можна додати 1-2 столові ложки кокосової стружки до йогурту або кефіру, щоб збагатити смакову гаму та створити хрустку структуру, а також збільшити кількість клітковини.
- Панірування: Якщо ви використовуєте кокосову стружку для панірування, то зазвичай потрібно взяти 1/4 – 1/2 чашки на порцію.
- Додати до салатів: Можна додати 1-2 столові ложки кокосової стружки до своїх улюблених салатів, щоб додати смак та текстуру.
- Додати до курячих страв: Можна додати 1-2 столові ложки кокосової стружки до курячих страв, додати смакових відтінків та хрусткої текстури.
- Додати до мусу: Можна додати 1-2 столові ложки кокосової стружки до мусу або крему, щоб додати смак та текстуру.
Подрібнена кокосова м’якуш – це продукт, цінний у своїх властивостях. Практично не існує протипоказань для його використання, він багатий мікроелементами та дієтичним волокном. При регулярному використанні в помірних кількостях ви можете покращити метаболізм, підвищити тон організму та нормалізувати травлення
Світлана –
Ця стружка – мастхев для моїх домашніх десертів! Роблю з нею печиво, додаю в кашу. Дуже ароматна і не пересушена, як у деяких інших брендів. Навіть дітям подобається.