• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Борошно арахісове (200 гр)

Ціна 59 грн

[expand title=”Показати короткий опис…” swaptitle=”…Сховати короткий опис”]Арахісове борошно 200 гр від ТМ Еколія

  • Наше виробництво відповідає вимогам HACCP
  • Надаємо всі необхідні сертифікати!
  • Обираємо тільки якісне та натуральне, для кухні та здоров’я!
  • Надійне пакування, яке дозволяє зберігати продукт без втрат корисних властивостей!
  • Власне виробництво борошна з арахісу. Під час виробництва використовуються технології з температурним режимом нижче 40 ﹾ С, що дозволяє зберігти для організму максимальну кількість користних речовин та мікроелементів!

Зручна доставка по всій Україні! Система знижок для партнерів та гуртових замовників!

Для відвідувачів нашого сайту – ми створюємо тільки корисні продукти та максимально дбаємо, про їх якість та якість пакування!

Купуй вишукане борошно арахіса, та відкрий для себе світ корисних вітаминів та страв, а також воно допоможе покращити роботу ШКТ та здоров’я! ТМ Еколія створює якісні та корисні продукти! А для тих хто вподабає борошно з волоського горіха, існує спеціальна дисконтна програма звертайтесь до менеджера і він розкаже про систему знижок![/expand]

SKU: ВС-00000392 Категорія: 1 тег:1

Арахісове борошно за ціною виробника в інтернет-магазині ТМ Еколія. Доставка по всій території України.

Арахісове борошно – це те, що залишається від арахісу після того, як з нього вичавили масло. Борошно є прекрасною безглютеновою альтернативою традиційному борошну пшеничного. Її часто використовують у кулінарії для підвищення смаку різних страв, а також за дотримання низьковуглеводної дієти. Арахісове борошно застосовують при приготуванні різних соусів, супів, хліба, тістечок і локшини, а також протеїнових коктейлів та батончиків.

Для отримання борошна арахіс смажать та очищають від лушпиння. Потім ядра горіхів тиснуть і одержують арахісове масло, яке йде на продаж. Арахісова олія дуже популярна в ряді країн і використовується в кулінарії для обсмажування продуктів. Залишки горіхів після вичавки олії висушують і перемелюють на порошок. Так і виходить арахісове борошно.

Вміст жиру в арахісовій муці та її колір злегка варіюються, залежно від способу приготування. Вона може бути світлою, темною або змішаною за кольором, а відсоток вмісту жиру коливається від 12 до 28%. Щоб отримати арахісове борошно темного кольору, горіхи треба смажити довше. Чим сильніше смажений арахіс, тим більше жиру, а чим більше жиру, тим вони смачніші.

Властивості арахісового борошна

Арахісове борошно ще хороше і тим, що в ньому міститься мало вуглеводів, порівняно з пшеничним білим борошном. Натомість у ній набагато більше білків. У той час як у склянці пшеничного борошна близько 13 г білка, склянка арахісового борошна містить 31 г білка. Саме тому з цього борошна роблять протеїнові коктейлі та батончики.

Кухарі використовують арахісове борошно для загущення супів та соусів, а також додають його в різні гарніри та десерти для покращення їх смаку. Іноді вони частково або повністю замінюють нею пшеничне борошно, яке використовується при приготуванні кондитерських виробів.

Кажуть, що з арахісової муки можна навіть приготувати арахісову бутербродну масу (арахісова паста). Для цього до неї треба додати невелику кількість арахісової олії чи води та змішати до пастоподібного стану. Потім на смак додають цукор та сіль. Отриману масу використовують для намазування бутерброди.

Арахісове борошно є прекрасною безглютеновою альтернативою традиційному борошну пшеничного. Її часто використовують у кулінарії для підвищення смаку різних страв, а також за дотримання низьковуглеводної дієти. Арахісове борошно застосовують при приготуванні різних соусів, супів, хліба, тістечок і локшини, а також протеїнових коктейлів та батончиків.

У ній міститься мало вуглеводів, порівняно з пшеничною білою мукою. Натомість у ній набагато більше білків. У той час як у склянці пшеничного борошна близько 13 г білка, склянка арахісового борошна містить 31 г білка. Саме тому з цього борошна роблять протеїнові коктейлі та батончики.

Кухарі використовують арахісове борошно для загущення супів та соусів, а також додають його в різні гарніри та десерти для покращення їх смаку.

Арахісове борошно від торгової марки Еколія відповідає найвищим стандартам якості, звертайтесь до менеджера якщо залишились питання, а рецепти використання можна подивитися у нашому блозі, або у соціальних мережах.

Вага

200g

Розмір

13 х 20 х 5 см

Склад

Арахісове борошно знежирене 100% без домішок

Калорійність

330 ккал, 1381 кДж

Строк придатності

6 міс

Країна виробник

Україна

Матеріал упаковки

Крафт-пакет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Борошно арахісове (200 гр)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…

Борошно арахісове (200 гр)
Ціна 59 грн