• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Вівсяне печиво веган рецепт

Купить Вівсяне печиво веган рецепт за 0 грн

Вічна класика вівсяного печива має стільки варіантів, що годі й зупинятися. Корисна вівсянка в поєднанні з арахісовою пастою замість вершкового масла або маргарину додасть аромату печиву, горіхового смаку і користі. До багатої магнієм вівсянки ви додасте калій і цинк, повірте, ваші нерви і ваше серденько подякує вам. А вітамін Е покращить стан шкіри та волосся.

А запах! Як затишно запахне в домі, де випікається вівсяне печиво!

Варіантів приготування печива може бути стільки, скільки у вас є паст від ТМ “Еколія”, адже, з іншими пастами: кунжутною, горіховою, пастою з насіння конопель печиво отримає нове ароматично-смакове поєднання.

І до того ж, це дасть змогу урізноманітнити раціон харчування дітей, адже для кожного з нас вівсяне печиво – це смак дитинства.

Інгредієнти:

Приготування

  1. Банани розім’яти виделкою в тарілці, змішати з цукром та сіллю.
  2. Половину (125 г) вівсянки всипати в чашу блендера і змолоти до стану борошна.
  3. Змішати в мисці бананово-цукрову суміш з вівсяним борошном і вівсянкою.
  4. По столовій ложці в суміш додати арахісову пасту, слідкуючи, щоб тісто не було рідким.
  5. Додати ванільний екстракт.
  6. Суміш сформувати і охолодити протягом 15-20 хвилин.
  7. Сформувати печиво.
  8. Розігріти духову шафу до 180 градусів.
  9. Змастити пергамент кокосовою олією,  викласти печиво на пергамент.
  10. Випікати протягом 15-20 хвилин.
  11. Вимкнути духову шафу і залишити повільно вистигати печиво.

Ми дуже будемо щасливі, якщо ви приготуєте печиво за власним рецептом і поділитеся з нами в коментарях. Чекаємо на Ваші кулінарні експерименти.

Опублікувати коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

  1. Неймовірно смачне печиво, дякую за рецепт ❤️