• Нужна помощь? Звоните: +380636910227

Баскський чизкейк: Безглютеновий рецепт

Баскський чизкейк десерт б’є рекорди по продажах у кав’ярнях Європі. Але ви з нашою допомогою і з використанням кокосового борошна від ТМ Еколія зможете виготовити неймовірно легкий і до того ж, безглютеновий баскський чизкей. Баскський чизкейк (або Tarta de Queso Vasco) має відносно коротку, але яскраву історію, яка повністю пов’язана з одним конкретним рестораном і…

Паштет из фасоли и грибов с маслом грецких орехов

Паштет з квасолі і грибів – приготуйте за нашим рецептом і переконайтеся, що пісні страви на Поділлі були не менш ситними і смачними, ніж скоромні. Поєднання червоної квасолі, грибів з розкішним смаком горіхової олії неперевершено “звучить” і тішить. Тепла і ароматна закуска або намазка. Зануртеся в атмосферу Західного Поділля, де густі ліси дарують щедрі врожаї…

Малай с вишнями и конопляным маслом

Малай з вишнями – пиріг з Півдня Поділля, де перетнулися гастрономічні традиції українців, болгар, молдаван і гагаузів. Традиційна випічка – на свята солодкий, на щодень, як хліб, пісний і прісний. Випікається з кукурудзяного борошна з додаванням конопляної олії. Символ сонця і гостинності. Уявіть собі теплий літній вечір на Поділлі. Повітря наповнене ароматами трав, а з…

Тар-тар из лосося и авокадо с маслом семян конопли

В історії страв вважається, що завдячуємо ми назві “тар-тар” одноіменному народу “татари”, які клали шматки м’яса під сідла своїх коней, щоб воно розм’якшувалося і солилося в, вибачте, солі від кінського поту, в дорозі. Після чого вживали його в їжу в сирому вигляді ( і виживали ж!) Ця історія, ймовірно, є більше міфом, ніж історичним фактом,…

Каша «Зозуля» в полуниці на фундуковому молоці

Каша «Зозуля» – це не просто страва, це справжня перлина подільської кухні, яка внесена до переліку страв, що є нематеріальною культурною спадщиною Вінниччини. Подали цю страву з ініціативи від села Дашківці Якушинецької громади. Назва страви – “Зозуля” через її крапчасту структуру, які надає каші мак. Історично каша “Зозуля” готувалася на молоці, часто з додаванням вершкового…

Кипрский завтрак: Халуми

Смачні мандрівки привели сьогодні нас до острова Кіпр. Такого ж давнього, як і українські поселення часів Трипілля. Молочні продукти, а серед них – легенда Кіпру – сир халумі є візитівкою острова. Тому сьогодні у нас кіпріотський сніданок зі смаженим сиром халумі, лососем і виноградом, полуницею і жменькою салату. Мандрівка крізь століття з Кіпру разом з…

Кокосовая паста: как употреблять, чем полезна и с чем сочетать

Кокосова паста — продукт, який не часто зустрінеш у холодильнику пересічного споживача. Та дарма. Її смак, користь і кулінарна універсальність здатні не лише урізноманітнити щоденний раціон, а й дати відчутну користь для здоров’я. У цій статті розповімо, навіщо потрібна кокосова паста, з чим її їдять, як нею правильно користуватися, скільки можна споживати на день і…

Масло черного тмина Калинджи: концентрат пользы для здоровья и красоты

Серед великої кількості натуральних засобів, що мають потужні оздоровчі властивості, олія чорного кмину заслужено займає особливе місце. Її ще з давніх часів використовували у східній медицині, а сьогодні вона повертається до нашого раціону як функціональний продукт для підтримки імунітету, нормалізації обміну речовин і профілактики хронічних захворювань. Але серед тих, хто тільки знайомиться з цією рослиною,…

Арахисовая паста: какой она должна быть на самом деле?

Арахісова паста — це не просто щось з полиці біля джему. Це продукт зі своїм характером. Хтось обожнює її за насичений смак, хтось не може зрозуміти, чому арахісова паста рідка, а інший запитує: чому арахісова паста не смачна? Причин багато — і майже всі вони зводяться до якості. Тож давайте розберемось, якою має бути арахісова…

Булочки Бань бао с овощами и тофу: Азиатские паровые булочки

Наші кулінарні подорожі з продукцією ТМ Еколія сьогодні спрямовують нас до В’єтнаму. І ми пропонуємо приготувати Бань бао. Булочки, приготовані на пару – популярна страва в’єтнамської кухні,хоча історія виникнення рецепту тісно пов’язана з китайською кухнею, а саме з баоцзи. Вважається, що бань бао були завезені до В’єтнаму іммігрантами з Кантону (південний Китай). Та булочки швидко…