• Нужна помощь? Звоните: +380636910227

Чим корисна лляна олія холодного віджиму?

Лляне масло – це один з тих продуктів, про які хочеться сказати: “Непомітний герой здорового раціону”. Незважаючи на свою простоту, воно має неймовірно багатий склад, здатний підтримувати здоров’я серця, мозку, шкіри і навіть травлення. Особливо якщо йдеться про лляну олію холодного віджиму, в якій збережені всі активні речовини, що спочатку містяться в насінні льону. Чому…

Тыквенное масло: суперфуд, который вам понравится

Ви коли-небудь замислювалися, що один продукт може одночасно піклуватися про ваше серце, шлунок, шкіру і навіть настрій? Знайомтесь – гарбузове масло холодного віджиму. Це не просто тренд серед ЗОЖ-блогерів, а справжнє джерело корисних речовин, яке варто спробувати хоча б раз. А там, попереджаємо, можна і підсісти! Цей ароматний продукт з насиченим горіховим смаком має потужні…

Почему арахисовая паста должна появиться в вашем рационе уже сегодня?

Арахісова паста відома своїми численними корисними властивостями. Вона багата на білок, що допомагає зміцнювати м’язи, а також на жирні кислоти, які корисні для серця. Також у пасті міститься багато вітамінів, як-от вітаміни групи B, вітамін E і магній, що робить її чудовим продуктом для підтримки загального здоров’я. Якщо ви шукаєте якісну арахісову пасту, зверніть увагу…

Чем отличается масло холодного отжима от нерафинированного?

Під час вибору олії багато хто стикається з двома популярними термінами – «холодний віджим» і «нерафінована». Обидва види олій вважаються більш корисними, ніж рафіновані, оскільки проходять мінімальну обробку. Однак між ними є важливі відмінності, які варто враховувати, якщо ви хочете отримати максимум користі від продукту. Головна відмінність: технологія виробництва Олію холодного віджиму отримують шляхом механічного…

Вафли на кокосовой муке с фруктами

Коли з’явилися вафлі — невідомо, але щось подібне вже згадується в IX-X століттях, а за деякими джерелами, ще у Давній Греції. Йдеться про випічку у формах, що зображують події з життя Христа або форми у вигляді сот, які скріплювалися шарнірами і легко ставилися на жаровні. Наприкінці XIV століття з’явився манускрипт, назву якого приблизно можна перекласти…

Сморреброд с гравлаксом

Cморрерброд – це данський відкритий бутерброд, який є невід’ємною частиною кухні батьківщини Ганса Христіана Андерсона. Його історія (сморрерброда, не казкаря) сягає корінням у 19 століття, коли робітники в Копенгагені почали використовувати скибочки житнього хліба як основу для простих і ситних перекусів. З часом сморреброд еволюціонував від простої страви до вишуканого кулінарного витвору, який сьогодні можна…

Чили кон карне веганская версия

Знамениту мексиканську страву чилі кон карне винайшли в Техасі. Спочатку американці зневажливо називали таку їжу текс-мекс, а потім навчилися нею пишатися. Ще на початку XX століття американці були впевнені, що чилі кон карне (в перекладі з іспанської «чилі з м’ясом») — суто мексиканська страва. «Танзі часто ночами приходив до цих стійок, щоб спробувати чудову Chili-con-carne,…

Кокосово-лососевый суп с кокосовым молоком: Рецепт супа с лососем и кокосовым молоком

Наша дорога смаків та користі привела нас сьогодні у Норвегію. Де з часів вікінгів одним із символів країни є норвезький лосось. В харчуванні скандинавів – це не просто риба, це символ чистоти, сили та витривалості. Історія його вилову сягає корінням у давні часи, коли вікінги, відважні мореплавці, вирушали на своїх драккарах у бурхливі води Північного…

Бретонская галета из гречневой муки и овощами из гречневой муки

Наші подорожі з продукцією ТМ “Еколія” привели нас цього разу у Бретонь. Цей омитий з одного боку Ла-Маншем, а з іншого – атлантичним океаном півострів у північно-західній частині Франції, має багато простих сільських рецептів, які потім перекочували в інші кухні світу. Бретонська кухня багата на страви з морепродуктами, що логічно, а ще – гречкою, що…

Салат из капусты кейл с апельсинами

Ми з вами вже познайомилися з наймолодшою сестрою з родини капуст. Рецепт брюссельської капусти є на нашому блозі: Брюссельська капуста в кокосовому молоці. А тепер настав час найстаршої сестри, капусти кейл, або кале. Її вирощували ще в Стародавній Греції та Римі. Сама назва – “кейл” походить від шотландського “cale”, яке, у свою чергу, походить від…