• Нужна помощь? Звоните: +380636910227

Арахисовая паста: какой она должна быть на самом деле?

Арахісова паста — це не просто щось з полиці біля джему. Це продукт зі своїм характером. Хтось обожнює її за насичений смак, хтось не може зрозуміти, чому арахісова паста рідка, а інший запитує: чому арахісова паста не смачна? Причин багато — і майже всі вони зводяться до якості. Тож давайте розберемось, якою має бути арахісова…

Булочки Бань бао с овощами и тофу: Азиатские паровые булочки

Наші кулінарні подорожі з продукцією ТМ Еколія сьогодні спрямовують нас до В’єтнаму. І ми пропонуємо приготувати Бань бао. Булочки, приготовані на пару – популярна страва в’єтнамської кухні,хоча історія виникнення рецепту тісно пов’язана з китайською кухнею, а саме з баоцзи. Вважається, що бань бао були завезені до В’єтнаму іммігрантами з Кантону (південний Китай). Та булочки швидко…

Битые огурцы: Вкусный рецепт пай хуангуа

“Биті огірки”, а китайською назва цієї страви називається “пай хуангуа”, немає якоїсь особливої ​​історії. Втім, огірок у китайській традиційній медицині — цілющий овоч. Його цінують за те, що він зволожує стравохід, сприяє зниженню рівня цукру в крові, знімає запалення та жар. Огірковим соком лікують застуду, його в піднебесній називають навіть чарівною водою. Биті огірки –…

Фокачча черничная «Леонардо»

Ароматна, м’яка всередині та з хрусткою скоринкою, щедро змащена олією та посипана крупною сіллю і травами – фокачча є одним із найдавніших та найулюбленіших видів хліба в Італії, а саме – з Лігурії. Сама назва “фокачча” походить від латинського слова “focacius”, що означає “спечений у вогні” або “біля вогню”. Це пряме посилання на найдавніший спосіб…

Ароматный суп с креветками и копченым тофу на кокосовом масле

Азійська кухня – це не просто набір страв, це багатовікова історія, філософія та мистецтво поєднання смаків, ароматів і текстур. Від витончених японських суші до гострих тайських каррі, від пряних індійських масал до вишуканих китайських димсамів та легендарних булочок бао-цзи – азійські кулінарні традиції вражають своєю різноманітністю та здатністю полонити серця гурманів по всьому світу. Магія…

Семена льна: польза, подводные камни и когда лучше выбрать масло

Маленьке, блискуче й на перший погляд невинне — насіння льону давно потрапило до списку суперфудів. Воно входить у склад смузі, посипається на каші, додається в хліб і навіть у домашні маски для обличчя. Але поки всі навперебій радять “обов’язково включити льон у раціон”, розберімося чесно: чудодійне чи суперечливе? Чим корисне насіння льону? Дослідження показують, що…

Императорский салат: Рецепт салата с карамелизированной грушей и сыром

Наші майстри з любов’ю відбирають найкращу сировину, яка потім переробляється на олії, пасти та поживні і корисні коктейлі. Тому якщо ми і пропонуємо нашим читачам і поціновувачам продукції ТМ “Еколія” рецепти, то ми ретельно обираємо кожен і шукаємо історію походження страви або розповідаємо про окремі інгредієнти. Тому ми раді поділитися з вами рецептом, який ідеально…

Семена амаранта — маленькое зернышко с большим потенциалом

Якщо хтось ще вважає амарант якоюсь «фітоняшною вигадкою», то саме час розвіяти цей міф. Насіння амаранту — це не просто крупа, а суперфуд із характером, який може і шлунок заспокоїти, і шкіру оздоровити, і навіть холестерин приструнити. Чим корисне насіння амаранту? Повноцінний рослинний білок У насінні амаранту — весь набір незамінних амінокислот, включаючи лізин, якого…

Арахисовая паста без тайн: с чем есть, как выбирать и что делать, если загустела

Арахісова паста — це той самий продукт, який наче банальний, але варто хоч раз купити баночку — і життя вже не буде таким, яким ви знали його вчора. Ранки стають ароматнішими, перекуси ситнішими, а десерти — чомусь раптово вдаються з першого разу. Та, як і будь-який продукт зі своїм характером, арахісова паста вимагає розуміння: з…

Веганское банановое мороженое: сладость без компромиссов

У світі, де турбота про здоров’я та етичне споживання стають дедалі важливішими, веганські десерти завойовують серця гурманів. Серед різноманіття цих ласощів особливе місце посідає бананове морозиво в зеленій глазурі – просте у приготуванні, неймовірно смачне та абсолютно натуральне. Його ніжний смак та кремова текстура роблять його ідеальним вибором для тих, хто прагне насолоди без шкоди для…