Вівсяне печиво веган рецепт
Вічна класика вівсяного печива має стільки варіантів, що годі й зупинятися. Корисна вівсянка в поєднанні з арахісовою пастою замість вершкового масла або маргарину додасть аромату печиву, горіхового смаку і користі. До багатої магнієм вівсянки ви додасте калій і цинк, повірте, ваші нерви і ваше серденько подякує вам. А вітамін Е покращить стан шкіри та волосся.
А запах! Як затишно запахне в домі, де випікається вівсяне печиво!
Варіантів приготування печива може бути стільки, скільки у вас є паст від ТМ “Еколія”, адже, з іншими пастами: кунжутною, горіховою, пастою з насіння конопель печиво отримає нове ароматично-смакове поєднання.
І до того ж, це дасть змогу урізноманітнити раціон харчування дітей, адже для кожного з нас вівсяне печиво – це смак дитинства.
Інгредієнти:
- Банан 2 шт
- Цукор 100г
- Сіль 1 ч л
- Вівсянка 200-250 г
- Арахісова паста ТМ “Еколія” 150 г
- Кокосова олія ТМ “Еколія” для змащування пергаменту 5 г
- Екстракт ванілі
Приготування
- Банани розім’яти виделкою в тарілці, змішати з цукром та сіллю.
- Половину (125 г) вівсянки всипати в чашу блендера і змолоти до стану борошна.
- Змішати в мисці бананово-цукрову суміш з вівсяним борошном і вівсянкою.
- По столовій ложці в суміш додати арахісову пасту, слідкуючи, щоб тісто не було рідким.
- Додати ванільний екстракт.
- Суміш сформувати і охолодити протягом 15-20 хвилин.
- Сформувати печиво.
- Розігріти духову шафу до 180 градусів.
- Змастити пергамент кокосовою олією, викласти печиво на пергамент.
- Випікати протягом 15-20 хвилин.
- Вимкнути духову шафу і залишити повільно вистигати печиво.
Ми дуже будемо щасливі, якщо ви приготуєте печиво за власним рецептом і поділитеся з нами в коментарях. Чекаємо на Ваші кулінарні експерименти.
Неймовірно смачне печиво, дякую за рецепт ❤️