• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Легкі млинці на заквасці: Смачний рецепт до сніданку

Купить Легкі млинці на заквасці: Смачний рецепт до сніданку за 0 грн

Троянди і кокос, красиве і корисне”, ось що можна сказати про цей рецепт, перефразовуючи класика.

Пропонуємо вам приготувати своїм рідним на сніданок щось абсолютно нереальне, ніби рецепт з країни фей. А саме – млинці з кокосовим борошном від ТМ “Еколія”, з трояндовою пудрою і трояндовим варенням. І, звичайно, смажити таку красу можна лише на кокосовій олії від нашої торгівельної марки, щоб максимально доповнити ароматне тісто корисними речовинами.

Рецепти з троянди і кокосу це завжди про літо і про дитинство, про дні, наповнені сонцем і легким бризом, це магія довгого літнього дня. І цю магію ми пропонуємо приготувати для найдорожчих, використовуючи лише корисні інгредієнти.

Використання троянди в кулінарії відоме з часів давньої Персії, Греції і Єгипту. Трояндова вода, олія, солодощі, наприклад шербет і сироп, і, звичайно, трояндове варення, оспівані у багатьох поетів.

Трояндове варення у кримських татар називається “гуль татлиси” і готується як холодним, так і гарячим способом, тобто з варінням і без термообробки. Для приготування використовуються троянда дамаська, галісійська, зморшкувата або звичайні пелюстки шипшини. Користь троянди безперечна, вона лікує стоматити і запалення ротової порожнини, зміцнює жіноче здоров’я. А кокосова олія і борошно у поєднанні з трояндою наповнить будинок пахощами райського саду, і принесе неабияке задоволення під час приготування страви.

рецепт млинців на заквасці

Інгредієнти на 4 порції млинців на заквасці

  1. Закваска пшенична або житня 200г (або 5 г сухих дріжджів)
  2. Яйце – 1 шт
  3. Молоко – 100 мл (200 мл, якщо готуєте тісто на дріжджах)
  4. Сіль – 1 ч л
  5. Цукор – 1 ст л
  6. Трояндова пудра 1 ст л (листя чайної троянди висушити і змолоти у ступці)
  7. Кокосове борошно ТМ “Еколія” – 2 ст л
  8. Борошно пшеничне – 200 г
  9. Олія кокосова ТМ “Еколія” – 4-6 столових ложки

Трояндове варення

  1. 100 г листя чайної троянди
  2. 150 г цукру
  3. 20 г лимонного соку

Приготування млинців на заквасці

  1. Наливаємо в миску закваску (або насипаємо сухі дріжджі), додаємо сіль, цукор, молоко, яйце, кокосове борошно ТМ “Еколія”, трояндову пудру і пшеничне борошно.
  2. Замішуємо однорідне дріжджове тісто.
  3. Накриваємо миску плівкою і ставимо для дозрівання у тепле місце на 45 хвилин – 1 годину як мінімум. Якщо тісто на заквасці – на три години, або навіть на ніч. В такому випадку ви сміливо можете ставити заготовку з ночі до сніданку.
  4. Тим часом приготуємо варення. Листя троянди змішати з цукром і лимонним соком. Проварити на вогні 5 – 7 хвилин. Викласти у банку.
  5. Тепер повертаємося до млинців. Нам потрібно розігріти на вогні глибоку пательню.
  6. Розтопити 2 столові ложки кокосової олії “ТМ Еколія”.
  7. Не перемішуючи! беремо ложкою порційно тісто і викладаємо його в олію, обсмажуємо з двох боків.
  8. Готові оладки викладаємо на тарілку.
  9. Зверху прикрашаємо ягодами і додаємо ложку трояндового варення.

Легкі млинці на заквасці до сніданку — це справжня магія на вашій тарілці. Поєднання кокосового борошна та кокосової олії ТМ Еколія з трояндовою пудрою і варенням створює неповторний аромат та смак, який перенесе вас у країну фей. Цей рецепт не тільки смачний, але й корисний, насичений корисними речовинами і вітамінами.

Подаруйте своїм близьким незабутній ранок з цими млинцями, приготованими з любов’ю і турботою. Замовляйте найкращі інгредієнти для цього казкового рецепту в нашому інтернет-магазині Еколія. Перетворіть свій сніданок на справжню кулінарну подорож разом з Еколія!

Опублікувати коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.