• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Вівсянка з горіховою пастою

Купить Вівсянка з горіховою пастою за 0 грн

Рецепт вівсянки з горіховою пастою або розвінчання англоімперського міфу.

Всі ми звикли що “вівсянка, сер!” це найкорисніший сніданок. А до того ж з молоком. А от і ні! Зараз ми неведемо аргументи і пояснимо, чому варто перенести вашу улюблену вівсяну кашу на підвечірок або на обід… і замінити молоко на наші неперевершені і з любов’ю виготовлені для вас пасти.

Дослідження, проведені у 2015 році у американськими вченими, показали, що споживання цільнозернового вівса пов’язане зі зниженням рівня холестерину в крові. У вівсянці є також бета-глюкан, що допомагає знижувати загальний та поганий холестерин, що в свою чергу це може знизити ризик розвитку серцевих захворювань. Однак тут ситуація складніша. Адже в дослідженні мова йде лише про цілий овес, який потребує довгого приготування, замочування і пережовування. Або пластівці з цільнозернового вівса.

До того ж вівсянка містить фітинову кислоту, яка у великій кількості сприяє вимиванню кальцію з кісткової тканини. Погоджуємося, що вівсяні пластівці, або мюслі, або та ж модна гранола містять купу вуглеводів і багаті клітковиною, але вони не дадуть вам відчуття ситості, якщо ви з’їсте їх на сніданок, тим більше – з тваринним молоком або йогуртом.

Тому ми пропонуємо приготувати вам вівсянку на підвечірок або ж вечерю, і збагатити рецепт білком за рахунок наших паст. Наприклад, горіхової, яка є джерелом омега-3. В пасті волоського горіха міститься 65% жирів, в тому числі омега-3 – альфа-ліноленової кислоти ALA, вона зменшує вміст жиру в крові, кожен грам омега-3, який ви їсте в день, знижує ризик смерті від серцевих захворювань на 10%. До того ж наш продукт покращує пам’ять, роботу мозку та знижує тривожність.

Тож, погодьтеся, поєднання таки ідеальне.

Інгредієнти на 4 порції:

  • Вівсяні пластівці з цільного зерна – 2 склянки;
  • Насіння льону – ¼ склянки;
  • Вода – 5 склянок;
  • Паста волоьсокго горіха – 4 чайні ложки;
  • Кокосовий цукор – 3 чайні ложки;
  • Ванілін – на кінчику ножа;
  • Сіль – за смаком;
  • Сезонні ягоди за смаком.

Інструкція з приготування

  1. Вівсяні пластівці і насіння льону залити водою і довести до кипіння.
  2. Додайте горіхову пасту, сіль, кокосовий цукор, ваніль, варіть 15-20 хвилин до готовності вівсяних пластівців.
  3. Викладіть вівсяні пластівці в глибоку миску, прикрасьте ягодами.

Як бачимо, наші продукти, а особливо пасти, пасують до сніданків, обідів і вечерь. Щоб наповнити Вас силою для звершень і щоб жити на повну.

Опублікувати коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.