• Потрібна допомога? Дзвоніть: +380636910227

Бабагануш – легенда східної кухні

Якщо ви хочете відчути смак “неба у роті“, саме час експериментувати і готувати неймовірно смачні страви з “овоча довголіття” – бабагануш. А з нашими оліями та пастами цей смак неба набуде справжньої земної користі і тепла зерна і жорен, на яких ми готуємо наші пасти для ваших кулінарних шедеврів. Отже, що за страва така, бабагануш?…

Салат «Коул Слоу» веган рецепт

Цей найпопулярніший у американській кухні салат насправді має досить глибоке європейське коріння. А завдяки простоті і доступності інгредієнтів і фантазії шефів сьогодні має більше ста різних варіантів приготування. Історія салату Коул Слоу сягає корінням у Римську імперію, де подібний салат подавався як страва з капусти, оцту, яєць та спецій. Це був доступний салат і полюблявся…

Батат запечений з сочевичею і синьою капустою

Батат, або ж солодка картопля це яскрава за кольором і цікава за смаком каротинова скарбничка, прекрасна альтернатива тим, хто полюбляє бульбу, але хоче отримати нові смакові враження і витратити менше часу на приготування страви. Батат – гість з теплих країв, а от з яких саме – досі сперечаються дослідники. Одні вважають, що в Європу він потрапив…

Солоні сирні мафіни з цукіні

Якщо ваші діти не люблять кабачки, сир, але полюбляють мафіни, то ми маємо до вас рецепт, який сподобається і дорослим і дітям. Солоні сирні мафіни з цукіні прості в приготування страва, але результат при цьому абсолютно фантастичний! Це ж просто мрія для кулінарів, які полюбляють не проводити багато часу за плитою. А ця запіканка з…

Ароматне кокосове печиво

Приготування цього печива дуже просте, але воно наповнить Ваш дім неповторним ароматом, до того ж, печиво не містить пшеничного борошна, а лише кокосове від ТМ Еколія і кокосову стружку, а також кокосову олію нашого виробництва, яке зберігає усі корисні властивості кокосу.Є ще інша назва цього печива серед кондитерів Європи. Вони називають його “Марко Поло“, на…

Сочевичні оладки з конопляним соусом

Ця страва така давня, що точно може вважатися “доісторичною“. Адже ще шість тисяч років тому на нашій землі на території сучасного Поділля вирощувалась і сочевиця, і коноплі. В приготуванні немає нічого складного, а ще цікаво уявити собі, як жінки з трипільських міст готували цю страву. Замочували сочевицю, розтирали її в ступі, сипали в суміш трави…

Салат осінній з олією виноградних кісточок: Хрумкий, соковитий, ситний

Цей яскравий, червоно-зелений, з яскравими нотами щедрот осені, кубиками соєвого сиру салат стане чудовим доповненням до Вашого столу. Власне, зі шматком ароматного, підпеченого на ребристій пательні хліба, присипаного сіллю і сушеними травами, трохи окропленого олією виноградних кісточок, або іншою, ароматною і смачною, з нашої великої лінійки ТМ Еколія, це повноцінний сніданок. Салат містить корисні жири…

Вівсянка з горіховою пастою

Рецепт вівсянки з горіховою пастою або розвінчання англоімперського міфу. Всі ми звикли що “вівсянка, сер!” це найкорисніший сніданок. А до того ж з молоком. А от і ні! Зараз ми неведемо аргументи і пояснимо, чому варто перенести вашу улюблену вівсяну кашу на підвечірок або на обід… і замінити молоко на наші неперевершені і з любов’ю виготовлені…

Сочевичний суп з кунжутною олією

Древній, цілющий, яскравий. Сочевиця на теренах України відома з часів Трипільської доби. Зерна сочевиці знаходили на стоянках поселень археологи в різні періоди досліджень. До того ж, це чи не єдиний суп, який згадується у Біблії. За миску сочевичного супу Ісав віддав своєму брату Якову право первородства, а круглі зерна сочевиці вважаються символами закінченості циклу життя,…

Вегетаріанські млинці з грибами і тофу

Домашні млинці з грибами і сиром тофу – це неймовірно смачно! Тонкі та еластичні, з соковитою начинкою млинчики, до ситного сніданку або вечері, загортаються в трубочки або конвертики. Тофу, що є джерелом білка, можна побачити на поличці з сирами і кисломолочними продуктами в продуктових супермаркетах.. Цей суперфуд дуже популярний в Японії і Китаї. Тофу незаслужено…